Dræbt under Le Mans: Allan Simonsen bisættes på tirsdag

Den dræbte racerkører Allan Simonsen besættes på tirsdag fra Odense Domkirke, hvor kirken formentlig vil være fyldt til bristepunktet, nå familie, venner og kollegaer siger farvel til den talentfulde Aston Martin-kører.

Danskeren forulykkede bare ni minutter inde i 24-timers løbet og overlevede ikke den voldsomme ulykke. Hjemme i Danmark venter familien stadig på at få ham hjem.

- Det er tre lande, som skal arbejde sammen om det - og det føles bare som om det tager 100 år. Men Aston Martin har været en kæmpe støtte og gjort alt for os - vi har bare skulle tage beslutningerne, så har de ordnet resten, fortæller racerkørerens kæreste, Carina Lundbye Hansen til Dagens.dk.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information

Hun var blevet hjemme for at passe parrets et-årige datter og var derfor ikke med, da den tragiske ulykke skete. Fra parrets hjem på Midtfyn fortæller hun, at det endnu ikke er gået rigtigt op for hende, at hendes kæreste er død.

LÆS OGSÅ: Optagelser af dødsulykken: Andre biler gled før Allan Simonsen

- Vi har jo haft et liv, hvor jeg var vant til, at han var væk. Min hjerne fortæller mig, at han død, men min krop og hjerte er overbevist om, at han kommer ind af døren lige om lidt, fortæller hun fattet.

På tirsdag må hun og resten af familien sige det svære farvel til Allan Simonsen. Bisættelsen er klokken 15 i Odense Domkirke. 

Dagens Gossip