Dræbte er identificeret: To mænd på 47 og 74 dræbt i flystyrt i Roskilde

To mænd er omkommet efter et flystyrt under indflyvning til lufthavnen ved Tune tæt ved Roskilde.

- De dræbte er en 47-årig mand fra Holte og en 74-årig mand fra Vanløse. Vi ved ikke, om de er i familie med hinanden. De pårørende er underrettet, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Vestsjællands Politi til bt.dk

- Klokken 17:30 får vi en melding om, at et fly er på vej mod lufthavnen. Der er tale om en standby 2-indflyning, som er en kontrolleret nødlanding, fortæller  Martin Bjerregaard.

- Det er endnu usikkert, om flyet brød i brand allerede før, det landede, eller det er styrtet, der gør, at det bryder i brand. Brandvæsenet er på plads på landingsbanen, fordi de var alarmeret i forvejen, så branden blev hurtigt slukket. Da vi kommer om bord finder vi to omkomne. Men deres identitet og er endnu ukendt.

Flyet, der styrtede ned på den nord-sydgående bane i lufthavnen ved Tune, som ligger sydøst for Roskilde, er ,ifølge politiet, et danskregistreret fly, der er privatejet. Men hvem, der ejer det, vides endnu ikke.

Lige nu er politiet i gang med at afhøre kontroltårnets personale for at danne sig et overblik, samt finde vidner, der kan fortælle mere om flystyrtet.

Dagens Gossip