Drake taler ud om skyderi ved fest

I begyndelsen af august eskalerede en fest for den canadiske rapper Drake i Toronto. Ved festen opstod der skyderi, og det fik det tragiske udfald, at to blev dræbt. Efter hændelsen har rapperen været tavs, men nu har han taget bladet fra munden på sin blog October's Very Own.

- De seneste par dage har jeg været i et moralsk dilemma, begynder den 28-årige rapper og forklarer, at hans advokater har rådet ham til ikke at udtale sig, fordi han kan blive misforstået.

- Men i dag vælger jeg alligevel at følge mit hjerte. Volden, der bliver ved med at eskalere i vores by, plager og smerter mig. Jeg ser ind i øjnene på så mange unge mennesker og ønsker, at de alle sammen når at opleve så meget, som de overhovedet kan i løbet af deres liv.

- Jeg opfordrer min generation til at vise så meget taknemmelighed som muligt for de liv, vi er blevet givet, skriver Drake, hvis fulde navn er Aubrey Drake Graham.

Skyderiet fandt sted ved en fest i forbindelse med festivalen OVO, og den blev holdt på en natklub. De to ofre var i 20'erne og 30'erne.

- Jeg kondolerer dybt til familierne til Navarro-Fenoy og Hibbert for deres tab af Ariela og Duvel, fortsætter han.

Yderligere tre kom på hospitalet med skudsår, men de overlevede det dramatiske skyderi.

- Selvom Toronto bliver betragtet som en stor by, så er vi stadig et lille fællesskab, og det er vores ansvar at sikre hinanden. Vi har brug for hinanden for at udvikle vores samfund for fremtidige generationer, lyder opfordringen fra canadieren, som selv er født i Toronto.

- Jeg beder for bedre tider og mere forståelse, afslutter han.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip