Drama i X Factor: Her er Mettes forklaring

I fredagens udgave af X Factor fik følelserne frit løb, da en frustreret Mette Lindberg fik to af sine unge deltagere i farezonen.

Hun valgte lynhurtigt at kaste håndklædet i ringen for at undgå at vælge mellem Alex og Mads Christian, og dermed skrottede hun en uskreven dommerregel. Normalt vil den dommer, der har begge deltagere i farezonen nemlig også være den, der beslutter hvem, der skal hjem.

Men Mette Lindberg valgte med hjertet ved at lade Remee og Thomas Blachman beslutte, hvem der skulle ryge ud af X Factor, mener hun.

- Det har ikke noget at gøre med, at jeg er ny dommer og ikke har prøvet det før. Det har noget at gøre med, at jeg gerne vil vise mine deltagere respekt ved at undgå at favorisere en af dem, siger Mette Lindberg.

Ifølge dommeren selv overlod hun valget til sine meddommere for at gøre farezonen smagfuld frem for grim og nedgørende. For den tillid, hun har opbygget til sine deltagere, ville hun ikke lade smuldre i det afgørende øjeblik, forklarer hun.

- Jeg afskyr tv-programmer, hvor man nedgør hinanden og griner af hinanden. Godt tv er ofte noget, der viser det grimme i mennesker, og så vil jeg skide på, om det ikke var godt tv i aften. Jeg har ikke lyst til at være sådan et menneske, siger Mette Lindberg.

Dommeren fortæller, at hun både kan se plusser og minusser ved Alex og Mads Christian, og derfor har hun svært ved at vurdere, om den rigtige deltager gik videre.

- Hvis Remee og Blachman havde været uenige om, hvem der skulle ud, så havde jeg selv taget valget, siger Mette Lindberg.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip