Drama på Bryggen: Linse og Geggo slår hånden af kendisfrisør

Et blogindlæg har fået kendisfrisøren Danni Sigen på kollisionskurs med Linse og Geggo fra reality-serien 'Familien fra Bryggen'.

Danni Sigen - der senest vakte opsigt ved at blive indlagt på hospitalet med en fjernstyret buttplug i anus - er røget i unåde med familien fra Islands Brygge på grund af en beklædningsgenstand.

- Jeg er Danni Sigen, og jeg elsker pels. Så er det ligesom sagt, skriver frisøren indledningsvis i det omdiskuterede indlæg, der bærer overskriften 'Stop hykleriet og hjælp samfundet'.

Frisøren roser den danske pelsindustri for at tegne sig for en væsentlig del af den samlede eksport fra Danmark til Kina, men indlægget har nu ført til, at kendisfrisøren har fået to færre venner på Facebook.

Læs også: Er det her den sejeste fastelavnsudklædning? 10-årige Jacob elsker Linse Kessler

Linse og Geggo, der er kendt for deres skarpe holdninger og deres kærlighed til dyr, har begge slettet Danni Sigen fra deres venneliste på det sociale medie.

- Jeg har mistet Geggo og Linse på Facebook, kan jeg se. Vi elsker det danske demokrati, indtil vi ikke er enige, fortæller Danni til SE og HØR.

Du kan læse hele blogindlægget ved at klikke her

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip