Dramatisk øjeblik på perron: Kvinde løber efter sin taske, der sidder fast i togdør

Skræmmende optagelser af en kæmpende kvinde, hvis taskerem sidder fast i togdøren, går i øjeblikket verden rundt og får hårene til at rejse sig. Det kunne være gået gruelig galt.

Episoden udspillede sig sidste tirsdag, da kvinden skulle på et tog på Parliament Station i Melbourne i myldretiden. I sidste øjeblik forsøger kvinden at nå toget, men det er kun hendes skulderrem på håndtasken, der når toget, afslører overvågningsbillederne på stationen. Det skriver avisen Daily Mail.

Læs også: Pendlere redder fastklemt mand ved at skubbe tog med de bare næver

Men det er først da toget begynder at køre, at kvinden opdager, at der er noget galt. I stedet for at give slip i tasken, vælger kvinden at tage kampen op - med livet som indsats.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

Hun løber efter tasken hen ad perron på trods af andre passagerer råber til hende, at hun skal droppe tasken. Men det er først, da en mand står i vejen, at kvinden stopper op og giver fortabt.

Ifølge Daily Mail har optagelserne fået Australian Metro Train til at advare passagerer om faren ved at jagte tog for at få fat i personlige ejendele.

Se videoen her:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip