Dreng blev mast til døde: 120 kilo tung far satte sig på sin søn og spillede Playstation

Ifølge WNCN var den 31-årige James Dearman fra Sarasota i USA vred over, at hans seksårige søn blev ved med at løbe rundt og lege med sin ældre bror, når han burde ligge og sove. Klokken var 19.30, og det var juleaften.

Den robuste mand blev irriteret over børnenes opførsel og tvang dem begge til at stille sig med ansigtet vendt mod en væg. 

Dearmans kæreste Ashley Cole har fortalt politiet, at den seksårige dreng lidt efter blev fanget i at smugkigge på fjernsynet, mens han burde kigge ind i væggen. De to voksne sad og spille Playstation.

Det gjorde James Dearman så arrig, at han tvang drengen til at lægge sig på siden på sofaen med ansigtet ind mod rygpuderne. Herefter satte den 120 kilo tunge mand sig ned igen, så hans søn blev mast mellem sin far og sofaryggen.

Den lille dreng græd og skreg, at han ikke kunne få luft, mens han kæmpede desperat for at komme fri. Men Dearman ignorerede han appel og spillede videre på sin Playstation.

Efter fem minutter blev drengen stille.

James Dearman og Ashley Cole gik ud i garagen for at ryge. Da de kom tilbage efter ti minutter var den seksåriges læber blå, og han trak ikke længere vejret.

Faren forsøgte at genoplive sin søn med hjertemassage, indtil ambulancen ankom - uden held. I mellemtiden løb kæresten Ashley Cole ud i garagen og bad til Gud. Drengen blev erklæret død på hospitalet.

Hans syvårige storebror havde været vidne til hele den frygtelige episode og fortalte politiet, at 'da far maste ham, blev han død'. Han viste derpå efterforskerne, hvordan hændelsen havde udspillet sig.

James Dearman er nu anholdt og sigtet for grov børnemishandling.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip