Dreng bliver tacklet i jorden af sikkerhedsvagt, men så gør rugby-stjernen dette

Hvor mange mennesker i Danmark har fulgt med i den 'Den store bagedyst' i fjernsynet, så har man i andre dele af verden siddet klistret foran tv-skærmen for at følge med i VM i rugby.

I går eftermiddag nåede turneringen sit absolutte klimaks, da New Zealand og Australien tørnede sammen i finalen.

Millioner af tv-seere fulgte finalen fra det propfyldte Twickenham Stadium i London, hvor der sad over 80.000 mennekser på tribunerne, og de kunne alle sammen se, at det blev New Zealand, der ved slutfløjtet kunne lade sig hylde som de nye verdensmestre. 

På tilskuerepladserne var der en ung fyr ved navn Charlie Lines, og han blev grebet af den euforiske sejrsstemning, da de new zealandske spillere modtog deres guldmedaljer.

Drengen ville ind og hylde sine helte på græsset, så han forcerede barrieren og løb hen mod de sortklædte verdensmestre.

Læs også: Lærer fyldte syltetøjsglas med golfbolde: Grunden giver eleverne påmindelse, som de aldrig glemmer

En sikkerhedsvagt satte dog i første omgang en stopper for drengedrømmen med en velplaceret tackling, og i de efterfølgende sekunder lå den lille rugbyfan og bed i jorden.

Sonny Bill Williams er allerede en af de mest populære spillere på New Zealands landshold, og populariteten blev næppe mindre, da han kort efter gav sin guldmedalje til den otte-årige dreng, der få sekunder forinden var sendt til tælling af vagten. 

Med store polypper og åben mund fik drengen hængt medaljen om halsen, og dén oplevelse vil knægten nok aldrig glemme.

- Den unge fyr sneg sig på en eller anden måde ind på banen, men han blev 'smoked' af en sikkerhedsvagt, der gav ham en fuldblodstackling, da han kom løbende hen mod mig for at give mig et kram, sagde den nybagte verdensmester efterfølgende til The Independent

Se her den rørende videoen af drengen, der først blev sendt til tælling af sikkerhedsvagts veludførte rugbytackling, men som få sekunder senere stod med en guldmedalje om halsen: 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip