Dreng er dræbt i ulykke og hans bror alvorligt kvæstet

En tragisk ulykke på en mark ved Struer kostede tirsdag eftermiddag en 16-årig dreng livet, mens hans 14-årige lillebror blev livsfarligt kvæstet.

Ulykken er sket uden for Struer, men politiet vil tirsdag på aftenen ikke komme nærmere ind på nøjagtigt, hvor det skete.

- Den 16-årige kører på en to-hjulet crossmaskine, mens den 14-årige kører på en firehjulet såkaldt ATV, fortæller vagtchef Kjeld Nedergaard fra Midt- og Vestjyllands Politi til Ritzau.

- De kommer fra hver sin retning op over en bakke og støder frontalt sammen, fortsætter han.

ATV står for All Terrain Vehicle og er et firhjulet terrængående køretøj, der ofte bruges på motocrossbaner.

Ulykken skete på en privat, høstet mark.

- Det er i et kuperet terræn med naturlige bakker, og de to drenge har flere gange brugt marken til at køre cross på, forklarer Kjeld Nedergaard.

Den 16-årige blev dræbt ved sammenstødet, mens hans lillebror, der blev alvorligt kvæstet, er blevet indlagt i Aarhus. Han er tirsdag aften fortsat i livsfare.

Det er anden gang på få dage, at en dreng mister livet i en motocrossulykke.

Lørdag gik det galt for en 13-årig dreng, der sammen med en kammerat og deres fædre var ude at træne på motocrossbanen på Rødmevej ved Svendborg.

På et tidspunkt styrtede den 13-årige og slog hovedet så kraftigt, at han blev slået bevidstløs.

Drengen blev bragt til Odense Universitetshospital, hvor han blev lagt i respirator. Men hans liv stod ikke til at redde, og seks timer senere blev respiratoren med familiens samtykke slukket.

/ritzau/

Dagens Gossip