Dreng på 9 måneder kommer alvorligt til skade i badebassin - nu advarer moren andre forældre om ikke at begå samme fejl

Tirsdag var en meget varm dag i den amerikanske storby Phoenix, og da temperaturen sneg sig op på 40 grader, besluttede Dominique Woodger sig for at køle sin ni måneder gamle søn ned i det oppustelige badebassin i haven.

Hun lagde sønnen ned i det tomme badebassin, og bagefter gik hun hen for at åbne for vandet i haveslangen. Det våde element sprøjtede ned i bassinet og ud på drengen, der blev ramt af en vandstråle, hvilket fik tårerne frem i ansigtet på ham.

- Jeg troede, han græd, fordi han var vred. Han hader at få vand i ansigtet, siger Dominique Woodger til tv-kanalen KNXV.

Læs også: Mor deler rædselsvækkende billeder: Derfor skal du vaccinere dit barn

Haveslagen og vandet i den var blevet opvarmet af den bagende sol på himlen over familiens hjem i delstaten Arizona, og derfor blev drengen oversprøjtet med 65 grader varmt vand fra slangen.

Dominique Woodger skyndte sig hen på hospitalet med sin søn, der havde fået andengradsforbrændinger på 30 procent af kroppen.

Børn har mere følsom hud en voksne, og derfor var det korte møde med det opvarmede vand nok til at påføre brandskaderne på drengekroppen.

Lægerne siger, at drengen vil komme sig uden varige men, og nu advarer Dominique Woodger andre forældre, så de ikke udsætter deres børn for den samme situation.

- Vær forsigtig. Sørg for altid at tjekke temperaturen på vandet, før dit barn kommer i nærheden af det, siger hun. 

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip