Dreng for vild i ødemarken - reddede sit eget liv med fars overlevelses-råd

En kun 10 år gammel dreng holdt hovedet koldt, da han blev væk fra sin familie i ødemarken.

I stedet for at gå i panik huskede Malachi Bradley, hvad hans far havde rådet ham til, og det har muligvis reddet hans liv.

Den 10-årige, som er fra USA, var i gang med at lære om vilde svampe, da han vandrede for langt væk og derefter ikke kunne finde sin familie. Familien besøgte et område i staten Utah, som er meget øde.

På egen hånd, sørgede Bradley for at drikke vand fra en flod, og han prøvede sågar at fange en fisk med en gren, han spidsede til formålet.

Det lykkedes dog ikke, at fange noget.

- Det var mærkeligt ikke at have nogen med sig, men jeg fortsatte bare. Jeg vidste, jeg blev nødt til at finde tilbage, ellers så villle min familie blive virkelig trist, siger han til Newser.

Da det blev nat huskede Bradley på et, hans far havde givet ham, om at det er godt at lægge sig op af sten, som hele dagen har suget solens varme til sig.

Læs også: Drabsmand i brev: TV-drab var hævn for skuddrab på sorte

Det gjorde han så, og det, mener han, har været afgørende for, at han klarede den i den kolde nat.

Næste dag hørte han på et tidspunkt en helikopter over sig, men han vidste, at han måtte finde til en lysning, hvis de skulle have nogen chance for at opdage ham.

Han fandt en lysning, og som han havde forudset, lykkedes det dem i helikopteren at få øje på drengen.

Han blev tilset og fejlede heldigvis ikke andet, end at han var kold og sulten.

I løbet af det døgn han var forsvundet, var der dusinvis af folk ude at lede på både hesteryg, i terrængående køretøjer, i helikopter og i fly.

Og det lykkedes så også, at finde drengen, som siger, at han trods sine oplevelser ikke er færdig med at tage på campingtur i vildnisset.

- Jeg har lærer af mine fejltagelser, siger Malachi Bradley.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip