Drengen i den gamle krop: Nu plasker Jesper glad rundt i poolen efter alvorlig operation

Der var mange danskere, der mistede deres hjerter til Jesper Sørensen, da den lille drenge første gang tonede frem på tv-skærmen i TV 2-programmet 'Drengen i den gamle krop'.

Jesper lider nemlig af den meget sjældne sygdom progeria, der får kroppen til at ældes langt hurtigere end normalt, og Jespers liv har bestemt ikke altid været lige nemt. Det skriver Se og Hør.

For et uheld under en fodboldkamp sidste år har siden da gjort tilværelsen endnu sværere for 18-årige Jesper, der i forvejen har nok udfordringer forbundet med sin sygdom.

Under fodboldkampen faldt han nemlig så uheldigt, at hans hofte røg ud af hofteskålen. Dermed var en operation uundgåelig.

Jesper var derfor igennem et større indgreb, og efterfølgende ventede et langt og hård genoptræningsforløb for den seje fyr.

Heldigvis er forløbet nu overstået, og Jesper kan ligesom os andre nyde sommeren.

Han er atter begyndt på produktionsskolen i Hjørring, hvor han arbejder i køkkenet, og derudover kan Jesper nu også kaste sig ud i en række sommeraktiviteter, som hans fodboldskade ellers har afholdt ham fra.

Blandt andet er Jesper Sørensen blevet gjort til æresborger i Fårup Sommerland - en fornem titel han har opnået på grund af sit gode humør og optimistiske tilgang til livet.

Efter operationen og genoptræningen ventede der derfor også straks et besøg til sommerlandet, hvor Jesper kastede sig ud i flere af de nordjyske forlystelser – blandt andet en tur i Fårups badeland – hvilket han har lagt en video op af på Facebook.

- Så er man kommet i poolen for første gang efter en hård og meget lang operation med rigtig meget genoptræning, så det var bare så dejligt! Rigtig god sommer til jer allesammen, og til jer der er nede ved sydens sol, ku I ikke lige kaste (bare) lidt af jeres vejr op til os her i Danmark. Og husk så det er på søndag kl. 21.00 der er EM finalen mellem Portugal og Frankrig så rigtig god kamp, skriver han på sin Facebook-profil.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip