Drengen løfter en stor pilrokke, men så finder han noget mystisk på dens underside

En australsk dreng ved navn Miller Wilson har tydeligvis set mange af de populære tv-udsendelser med Steve Irwin.

Den verdenskendte landsmand, der blev kendt som 'Krokodille-jægeren' i sine udsendelser på tv-kanalerne Animal Planet og Discovery Channel, vakte opsigt med sin nærmest håndgribelige tilgang til krybdyr.

Den australske dyreforkæmpers mistede desværre livet tilbage i efteråret 2006, da han blev stukket i brystet af en giftig pilrokke i forbindelse med optagelserne til en undervandsdokumentar.

Alligevel er 12-årige Miller Wilson ikke bange for lidt nærkontakt med rokken med den bruskagtige og barberbladsskarpe pig.

For to dage siden lagde den naturglade dreng en video op YouTube, hvor tusindvis af følgere holder øje med den lille fyrs bedrifter i det fri.

Læs også: Bindi sender en sidste hyldest til sin far - så triller tårerne

På optagelserne kan man se, hvordan drengen fanger pilrokker med de bare næver, hvilket du naturligvis ikke skal efterabe, hvis du spotter en af de flade krabater i dit lokale vandhul.

Miller Wilson løfter pilrokken ud af dens faste og våde element, og drengen tager den brunlige bruskfisk med ind i den lave vandkant.

- Uh, siger Miller Wilson, da han får øje på noget overraskende på pilrokkens glatte underside.

I næste øjeblik indtager drengen rollen som fødselshjælper, da pilrokken åbenbart var ved at sætte flere af de små rokker i søen.

Se de usædvanlige optagelser her:  

Følg Dagens Dyreriget for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip