Drengestreger: Lokkede bilister helt ud i skoven med falske vejskilte

Der var mandag morgen trafikale problemer i en ellers fredelig skov i det centrale Sverige.

Skovens dyr gjorde sandsynligvis store øjne, da en lang bilkø hobede sig op mellem de grønne grantræer i det naturskønne område Dalarna.

Bilisterne blev ledt på afveje, da de kørte på motorvejen E16 mellem Falun og Borlänge, hvor spøgefugle så deres snit til at sende morgentrafikken helt ud i skoven.

Motorvejsstrækningen er for tiden ramt af vejarbejde, og i den forbindelse har ukendte personer haft held til at omdirigere trafikken ved at ændre på skiltningen, så trafikanterne endte i en blindgyde i skoven.

En af dem, der fulgte den omdirigerede trafik, var Andreas Forsman, og han begyndte at blive lidt urolig, da han nærmede sig en bondegård ad en lille grusvej.

Læs også: Uheldig kvinde stoler blindt på GPS'ens rute, men ender på dybt vand

- Først kørte vi på en grusvej langs E16, men så drejede vejen ind til nogle gårde, og det føltes meget privat. Til sidst måtte vi stoppe ved en stor bilkø på en skovvej, siger han til DT.se.

- Jeg kunne ikke se enden af køen, så jeg ved ikke, hvor mange biler der var, forklarer han.

Andreas måtte vende bilen om og køre tre kilometer for at nå ud til motorvejen, og den ufrivillige skovtur betød, at han kom en halv time for sent på arbejde, men han kan dog sagtens grine af oplevelsen.

Det er endnu uvist, hvem der stod bag drengestregerne. 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip