Drew Barrymore: Endelig passer min alder mig

Skrevet af admin

20/05/2015

Mest læste i dag

"Fyrre, fed og færdig" er langt fra virkeligheden for Hollywood-silden Drew Barrymore. Faktisk har den prisbelønnede skuespillerinde aldrig følt sig så godt tilpas med sin alder som nu.

Det fortæller Drew Barrymore selv i et interview med talkshow-værten Ellen DeGeneres.

- Det er første gang i mit liv, at min alder har matchet, der hvor jeg er. Det er perfekt. Jeg elsker at være 40, siger hun i The Ellen DeGeneres Show, tirsdag.

Første gang Drew Barrymore kunne opleves på det hvide lærred var i den anmelderroste science fiction-film "E.T." fra 1982. Dengang var hun blot seks år gammel.

- Da jeg var barn, havde jeg det som om, jeg burde være ældre, fordi jeg arbejdede. Da jeg så kom i 20'erne, fik jeg det sådan "nej, nu vil jeg endelig have lov at være barn", fortæller hun og fortsætter:

- Jeg har aldrig følt mig tilpas med min alder, men nu føler jeg mig endelig som min alder, og jeg elsker det. Det føles meget behageligt.

I sin allerede lange skuespilkarriere har Drew Barrymore gjort sig særligt bemærket inden for genren "romantiske komedier". Her har hun spillet over for nogle af Hollywoods mest eftertragtede mænd som for eksempel Justin Long, Adam Sandler og Hugh Grant.

Drew Barrymore er desuden indehaver af sit eget produktionsselskab "Flower Films", der blandet andet har produceret spionfilmen "Charlies Angeles", som Barrymore også medvirker i. 

Sidste skud på entreprenør-stammen er en solbrille-serie, som Drew Barrymore har designet under navnet "Flower Eyewear".

I sin optræden i Ellen DeGeneres' talkshow fremviste den kreative skuespiller sine designs på en anderledes underholdende måde, mens hun improviserede personaer til hver enkelt brille, hun prøvede på.

Se videoen med Drew Barrymore, der improviserer brille-personligheder, her: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-3087680/Drew-Barrymore-couldn-t-happier-FINALLY-feels-age.html#v-4244095830001

/ritzau/FOKUS