Dribletur giver Mexico gruppesejr i Copa America

14/06/2016

Jesus Manuel Corona scorede et flot mål, da han driblede forbi fem modstandere og scorede til 1-1 kun ti minutter før tid i kampen mellem Mexico og Venezuela i Copa America natten til tirsdag.

Foran en stor skare af mexicanere på stadion i Houston betød udligningen, at Mexico sluttede bedst i gruppe C og dermed med stor sandsynlighed undgår Argentina i kvartfinalen.

Argentinerne skal kun bruge et point mod Bolivia for at sikre førstepladsen i gruppe D.

Mexico og Venezuela sluttede begge med syv point for to sejre og en uafgjort i gruppe C, men mexicanerne vinder gruppen på en bedre målforskel.

Venezuela førte ellers fodboldkampen i 70 minutter. José Manuel Velazquez fik det overvejende mexicansk orienterede publikum til at tie stille, da han hamrede bolden i mål efter kun ti minutter.

Josef Martinez var siden tæt på at udbygge Venezuelas føring med et saksespark, men målmand José de Jesús Corona fik fat i bolden.

Mexicanerne havde dog også masser af chancer i den underholdende kamp.

I gruppens anden kamp vandt Uruguay 3-0 over Jamaica, men kampen havde ingen betydning, da begge hold havde tabt deres to første kampe mod Mexico og Venezuela.

Jamaica sluttede turneringen helt uden point og helt uden at score.