Drillo i krig med forbund: Jeg blev fyret

Bedste venner er de næppe i øjeblikket - den tidligere norske landstræner Egil "Drillo" Olsen og Norges fodboldforbund (NFF).

Drillo vil ikke finde sig i NFF's formulering om, at han tidligere på året selv gik af som landstræner. Drillo mener, at det var en fyring.

- Når jeg i udgangspunktet er blevet fyret - efter min mening på en uværdig måde - så finder jeg mig ikke i, at man lader som om, at jeg er gået frivilligt.

- Havde NFF gået med til, at jeg havde fået sparket, havde sagen sandsynligvis været død fra min side, siger Drillo til VG.

Eks-landstræneren, som er blevet erstattet af Per-Mathias Høgmo, er klar til at hive forbundet i retten, men Drillo afviser, at der er økonomiske grunde til det.

- Penge betyder nul komma nul for mig i denne sammenhæng. Jeg håber inderligt, at det ikke ender i retten, siger Drillo.

NFF vil ikke udtale sig til medierne om sagen, siger forbundet til VG. Drillo blev fyret - eller gik selv af - som landstræner 26. september.

Ifølge Drillo har han som bevis en sms fra NFF-boss Nils Johan Semb. I beskeden skulle der ifølge Drillo tydeligt stå, at der er tale om en fyring.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip