Drillos kone raser over norsk fodboldforbund

I et brev til den norske avis VG går den fyrede landstræner Egil Drillo Olsens kone, Sigrun Vedelden, til angreb på ledelsen i Norges Fodboldforbund, som hun mener har opført sig uærligt.

- Er det underligt, at jeg er provokeret, skriver Vedelden, der særligt reagerer på to forhold, som hun beskriver i brevet:

- Fodboldchefen (Nils Johan Semb, red.) var ikke blevet informeret om, at Egil skulle fyres. Derimod havde han fået besked fra den administrative ledelse i NFF (Norges Fodboldforbund, red.) om, at Egil ville trække sig

- Generalsekretæren (Kjertil Siem, red.) antydede endda overfor Egil, at han på pressekonferencen selv skulle meddele, at det var hans egen idé at gå af som landstræner med det samme.

Vedelden konkluderer efterfølgende, at begge disse handlinger strider mod en central værdi i norsk idræt:

- Begge disse udspil fra den øverste administrative ledelse i NFF strider mod EN af grundværdierne i norsk idræt: ÆRLIGHED.

Drillo og Vedelden har været i gift i 15 år, men selvom konen i den grad tager Drillos parti, fortæller den tidligere landstræner, at han ikke vidste noget om brevet, før det var skrevet:

- Hun er stædig, og det er hendes brev. Hun blev provokeret af et indslag i tv, og først da hun havde skrevet brevet, fik jeg det at vide, fortæller Drillo til VG

Selvom Drillo ikke er vred over forløbet, mener han, at han burde have haft muligheden for at stå i spidsen for holdet i sæsonens resterende kampe:

- Ja, jeg føler jeg burde have været med til resten af sæsonens kampe. Jeg har aldrig været i minussiden (flere tabte kampe end sejre i løbet af et kalenderår) og havde gode muligheder for at klare det i denne sæson. Den mulighed skulle jeg have haft.

Modsat konen er han dog mere overrasket end skuffet over fyringen:

- Jeg blev mere overrasket end skuffet, sagde Drillo på en pressekonference og forklarede efterfølgende, at han ikke kunne fortsætte i trænerjobbet uden tillid fra ledelsen.

Dagens Gossip