Drive-in sexbåse vækker glæde hos politikere

Bystyret i Zürich i Schweiz vender tommelfingrene opad til landets første drive-in sexbåse, som åbnede i slutningen af august i år.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Allerede nu meddeler lokalpolitikerne, at anlægget med sexbåsene, som har kostet 12 millioner kroner, er en succes. Båsene er et forsøg på at regulere prostitution og samtidig skabe et sikkert sted for de prostituerede i Schweizs hovedstad.

Det skriver TV2.

- Efter to måneder kan jeg sige, at det beskyttede prostitutionsområde fungerer, siger Michael Herzig, direktør for socialmyndigheden for sexarbejdere i byen til AFP.

LÆS OGSÅ: 15 procent: Sex med handlet kvinde er ok 

De ni drive-in sexbåse, som mest af alt ligner primitive garager, er placeret uden for byen i et industrområde, som er indhegnet. Sexbåsene kan kun nås i bil.

På anlægget er der både plads til, at de prostituerede kan charme og forhandle priser med kunderne, inden de sætter sig ind i bilerne og sætter kurs mod båsene.

LÆS OGSÅ: Nu åbner en sex drive-in for bilister

Det koster 30 kroner for de prostituerede at benytte anlægget. Med i prisen hører vagter, læger og socialarbejder, som sørger for ordnede forhold for de sælgende.

- Vi har ikke haft større problemer som alfonser, vold eller andet, siger Michael Herzig til AFP.
 
Ca. 15 prostituerede arbejder dagligt i båsene, som har åbent mellem kl. 7 og 17.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip