Drøje anmelderhug til 'Blachman' og Erik Brandt er sur

Der falder brænde ned over Thomas Blachmans nye TV-program.
Anmelderne slagter den skaldede musiker og »X Factor«-dommers talkshow »Blachman«, der havde premiere på DR2 i aftes - samme dag som Blachman kunne fejre sin 50-års fødselsdag.

Ifølge værtens egen erklæring var det målet at »italesætte kvindekroppen, som tørster efter en mands ord«, men de danske TV-kritikere krummer tæer i kollektiv samdrægtighed. De er stort set enige om, at Blachman burde have holdt sin mund.

Den gennemsnitlige vurdering af programmet ligger i underkanten af to stjerner og det gør »Blachman« til en bundskraber.

Samtidig raser modemanden Erik Brandt. Han skulle have været Blachmans første gæst, men er efter eget udsagn flyttet til udsendelse nummer to uden at have fået en begrundelse og det får Brandt til at føle sig misbrugt. Ifølge dagbladet BT er den 69-årige forretningsmand så vred, at resultatet bliver en klage til Danmarks Radio.

Selve programmet er Brandt dog godt tilfreds med. Han synes, der er i orden at kigge på kvindekroppe og mener, det bliver gjort elegant, men det er noget andet med den behandling, han selv har fået. »De har brugt mig til at skaffe publicity. Det er dybt uprofessionelt«, tordner Brandt over for BT.

Blachmans gæst i aftes var forfatteren Jan Sonnergaard og ifølge anmelderne formåede de herrer hverken at formulere én original tanke eller hæve sig over banaliteterne. Ifølge Politikens anmelder Marie Carsten Pedersen beskæftigede Blachman og Sonnergaard sig hovedsagligt med »hjernedøde selvfølgeligheder«.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip