Drømmemål sikrer Esbjerg ét point i Aalborg

16/08/2014

AaB og Esbjerg delte i porten og spillede 1-1, da de lørdag aften leverede en underholdende kamp på Nordjyske Arena. Kampens to mål blev scoret af Kenneth Emil Petersen og Martin Pusic.

Hjemmeholdet startede som lyn og torden og bragte sig allerede foran efter blot to minutter. Nicklas Helenius forlængede et hovedstød videre til Kenneth Emil Petersen, som scorede til 1-0 på hovedstød.

Martin Pusic leverede senere en regulær kongekasse, da han scorede til 1-1 og altså sikrede Esbjerg det ene point.

AaB's målmand Nicolai Larsen gik skævt af et hjørnespark, hvorefter bolden endte ved Pusic, som elegant tog bolden med hovedet og derefter sparkede bolden flot i mål.

AaB burde måske have været foran 2-0 på det tidspunkt, efter at Anders K. Jacobsen havde sendt bolden i mål i første halvleg.

Forinden havde dommer Michael Johansen dog set Thomas Enevoldsen begå frispark og underkendte derfor scoringen.

Esbjerg havde flere gode muligheder i løbet af kampen. I første halvleg sparkede Hans Henrik Andreasen et frispark på overliggeren, og i anden halvleg var Jakob Ankersen alene foran AaB-målet, men lavede en finte for meget og fik ikke afsluttet i tide.

Kampen bar stærkt præg af to hold, der gerne ville vinde, hvor især hjemmeholdet spillede med stor tænding. Det betød også, at AaB indkasserede fire advarsler i løbet af kampen, hvorimod Esbjerg ikke fik en eneste.

Lørdagens uafgjorte resultat betyder, at Esbjerg har tre point efter fem kampe og stadig har sæsonens første sejr til gode.

AaB skal i kamp igen onsdag, hvor de skal forsøge at kvalificere sig til Champions League, når Apoel fra Cypern kommer på besøg til første opgør i den afgørende playoff-runde.