Drogba: Chelsea er 10 gange bedre end os

Angriberen Didier Drogbas sidste boldberøring som Chelsea-spiller var det afgørende straffespark i Champions League-finalen i 2012.

I dag er ivorianeren Galatasaray-spiller, og onsdag aften står han over for sit gamle hold i Champions Leagues 1/8-finale.

På BBC's spørgsmål om, hvem der er bedst af Chelsea og det tyrkiske hold, svarer Drogba uden tøven:

- Chelsea er 10 gange bedre end os.

Men alligevel håber han på en overraskelse i stil med den, Galatasaray præsterede, da holdet gik videre fra gruppespillet på bekostning af Juventus. Det kræver dog, at Drogba kan efterlade følelserne i omklædningsrummet.

- Det er sjovt at skulle spille mod sit gamle hold, men når man - som mig - er emotionel, så bliver det vanskeligt. Jeg må være professionel og respektere den trøje, jeg har på, siger han.

Flere eksperter har kritiseret Chelsea for at have manglet en klasseangriber siden Drogbas exit, og angriberen kalder selv tanken om et comeback for "interessant".

- Hvis José Mourinho havde ringet og sagt "Didier, jeg ønsker, at du kommer tilbage", så ville jeg have tænkt over det. Men det er ikke noget, der kommer til at ske nu, så der er ingen grund til at snakke om det, fastslår han.

Ivorianeren nåede at spille 341 kampe og score 157 mål for London-klubben.

Onsdagens opgør mellem Galatasaray og Chelsea i Istanbul fløjtes i gang klokken 20.45.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip