Dronningen i panik: Hendes gravhund efterlyst

Der var engang for længe, længe siden en græsk fortidsby ved navn Helike.

Fortidsbyen lå under den bagende middelhavssol, hvor den badede sig i opmærksomhed fra de mange rejsende, der kom fra nær og fjern for at besøge byen. 

Folk lokkedes i stimler mod det berømte Poseidon-tempel, der hyldede havets gud i den klassisk græsk mytologi, og byen var derfor et velbesøgt rejsemål helt frem til år 373 før Kristi fødsel.

Et jordskælv af bibelske dimensioner ramte den velbesøgte by, der sank ned til havguden og alle fiskene under de azurblå bølger, og Helike var på den måde væk fra Jordens overflade.

I søndags forsvandt Heike - der også er navnet på dronningens rødbrunlige gravhund - så igen.

Læs også: Medie: Prins Henrik flytter fra Margrethe

Det royale drama foregik ved fem-tiden om eftermiddagen i Fredensborg Slotshave, og da hunden hverken var fundet i går eller i dag, blev den formelt set efterlyst.

Nordsjællands Politi modtog derfor en anmeldelse, bjæffede flere kilder til Frederiksborg Amts Avis.

Den lille hund, der var en gave fra prins Henrik til dronningen ved majestætens fødselsdag i 2006, var forsvundet som den græske fortidsby.

Man begyndte at forberede en eftersøgning af gravhunden, der var kendetegnende ved et rødt halsbånd og et lille ar ved den ene skulder, men så fik de på slottet en god melding.

Helike var fundet igen.

Den 10-årige hund var medtaget, men i god behold, og sådan endte historien på en nærmest eventyrlig måde. 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip