Dronningernes franske dyst

For Maria Sharapova har kun vundet to ud af 15 opgør mod Serena Williams. Umiddelbart ikke en lovende statistik for den forsvarende mester, der lige som amerikaneren ikke har det røde og støvrige grus som sit fortrukne underlag.

Ikke desto mindre har hun gennem turneringen spillet godt og kun smidt to sæt undervejs, men med udsigten til at møde Serena Williams, der oven i købet har vundet 30 kampe i træk, erkender hun en vis form for ærefrygt.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det ikke gik mig på. Men jeg vil til gengæld elske at ændre det, siger Sharapova til ESPN og glæder sig selvsagt til at spille lørdagens finale.

- Jeg er så glad for at være tilbage i finalen. Det her er bare en speciel turnering for mig som forsvarende mester. Jeg er så glad for, at jeg kan spille for sejren igen på lørdag, siger Sharapova.

- Jeg er stolt af den måde, jeg er kommet gennem turneringen. Jeg har givet mig selv muligheden for at stå overfor favoritten, siger Sharapova.

Dermed er favoritrollen lagt over på Williams i dronningernes dyst. Spørgsmålet er nu, om den hårdtslående amerikaner kan leve op til den.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip