Dropper TV2: Sara Bro vender tilbage til P3 på DR

Sara Bro. Foto: Agnete Schlichtkrull, DR.

En af de kendte radioværter på DRs P3 vender nu tilbage efter et kort ophold hos TV2.

Det drejer sig om Sara Bro, der forlod P3 for at prøve rollen som medvært på TV2s live-program "Weekend Weekend", men det dropper hun nu, for at vende tilbage til sin gamle arbejdsgiver.

- Sara har en unik forståelse for P3’s lyttere, hun er en utroligt dygtig radiovært, og så er hun grundlæggende et dejligt menneske, som vi er rigtig glade for at have tilbage på holdet, siger programchef på P3, Christian Ottenheim.

Sara Bro er i øvrigt allerede startet i DR, og P3s lyttere vil i første omgang kunne møde hende i programmet 'Sommermorgen', som afløser 'Go’Morgen P3' hen over sommeren.

Sideløbende med det, vil hun udvikle det nye formiddagsprogram, som efter planen går i luften til september. Her vil hun slå makkerskab med en anden rutineret vært på kanalen, nemlig 'Go’Morgen P3's David Mandel, som de seneste par år har været med til at vække P3's lyttere som en fast del af morgenholdet.

Sara Bro har været ansat i DR af flere omgange. Første gang i 1995, hvor hun lavede børneradio på P3, og senere børne- og ungdomsprogrammet 'Hjerteflimmer' på DR1.

Senest har Sara været den ene halvdel af P3s formiddagsprogram verdens største brevkasse med Adam Duvå Hall.

- Sidste år fik jeg et spændende tilbud fra Nordisk Film og TV 2, som jeg ikke kunne sige nej til. Men det var mere svært at slippe P3, end jeg havde troet. Især lytterne. Og jeg er rigtig taknemmelig for, at jeg har fået chancen for igen at skulle være sammen med verdens bedste lyttere hver dag. Så må vi se på, om der bliver tid til noget tv i DR-regi senere, siger Sara Bro.

Dagens Gossip