DSB kan ikke bremse internet-nassere

Men hvis man har lidt teknisk snilde kan det lade sig gøre at snyde sig til gratis netadgang. DSB erkender nu, at det rent faktisk er ret nemt at komme nettet i toget uden at betale, skriver Version2.

»Vi er klar over, at man kan logge sig på alle steder i toget med de rigtige numre fra en DSB ’1-kupe. Med det nuværende udstyr er det den eneste mulige måde at gøre det på, hvis vi vil være sikre på, at alle DSB ’1-kunder skal kunne komme direkte på uden at betale for det,« skriver DSBs salgs- og marketingschef, Nicolai Eisenreich, i en kommentar til Version2.

Han påpeger, at det er nemt at snyde sig til adgang, hvis man opgiver et andet sædenummer, end det man sidder på.

»Det er klart, at innovative hjerner som for eksempel ingeniører altid eksperimenterer med tekniske løsninger og derfor har fundet frem til denne metode,« skriver Nicolai Eisenreich.

»Jeg vil dog selvfølgelig understrege, at det dels er at snyde DSB og andre kunder at benytte vores netløsning uden betaling, dels er man faktisk med til at gøre den nuværende netløsning dårligere, da den ikke kan holde til et for stort pres - hvilket er årsagen til, at vi i første omgang har gjort det til en betalingsløsning,« forklarer han.

»vi arbejder på en ny og teknologisk tidssvarende løsning, vi forventer at introducere til næste år,« tilføjer salgs- og marketingschefen.

Dagens Gossip