Du gætter aldrig, hvad dette bliver til: Fantastisk til sommerferien

Camping eller charter, aktiv ferie eller solbadning ved poolen?

Sommerferien er allerede skudt i gang, og mens de fleste har lagt ferieplaner, er der stadig mange, der ikke har besluttet sig for hverken rejsemål- eller type endnu.

Har du begge hænder skruet ordenligt på, og er du udstyret med en god portion kreativitet, så har vi her et både utraditionelt, men også fantastisk forslag til, hvordan du kan bruge din sommerferie. Okay måske ikke denne sommerferie, men så den næste. 

For i USA har en ukendt mand brugt seks måneder på et byggeprojekt, der efter dets færdiggørelse kun kan kaste misundelige samt anderkendende blikke af sig. Det skriver Little Things.

Artiklen fortsætter under billedet

På billeddelingssiden, Imgur, har brugeren YouLoseTheGameTony lagt billeder op af sit byggeprojekt. Han besluttede nemlig at skabe sin helt egen campingvogn, men inspiration fra 1950'erne og 60'ernes USA.

Han indledte sit projekt med at søge efter designs, hvorefter alle materialerne skulle skaffes. Herefter var det bare at gå i gang.

Artiklen fortsætter under billedet

Genstand for genstand fik han savet, limet, boret, mål og sømmet sin drømme-campingvogn frem fra planerne i hans hoved.

Efter et halvt år var projektet færdigt. Takket væres hans viljestyrke og tro på at lykkes, kan han nu spænde sin sølvfarvede og dråbeformede campingvogn efter sin bil og drage ud i den amerikanske sommer.

Artiklen fortsætter under billedet

Der følger desværre ikke en brugsanvisninger med til de nysgerrige, der eventuelt måtte ønske sig en vogn magen til, men til gengæld kan du nyde den fine campingvogn på disse billder.

Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip