Du kan faktisk tilberede et helt måltid i din opvaskemaskine

Man skulle tro, det var løgn, men den nyeste trend inden for madlavning involverer en køkkenmaskine, der normalt først kommer i spil, efter man har serveret et måltid.

Det er faktisk muligt at lave et helt måltid i opvaskeren, mens den kører programmet igennem og vasker servicen. Forklaringen er, at man bruger en teknik, der minder om det franske madlavningstrick sous-vide.

I sous-vide tilbereder man mad i vakuumpakker og varmer pakningerne op, så maden bliver tilberedt ens hele vejen rundt. Resultatet er mørt, sprødt og lækkert.

PopSugar Food har testet teknikken med at lave sous-vide mad i opvaskeren. De bruger mason jars, som holder helt tæt og sørger for, at der ikke kommer vand og sæbe i maden - for det lyder alligevel ikke så lækkert.

Enhver form for glas eller beholder, der kan holde helt tæt, burde virke.

Dernæst kommer de ingredienserne i forskellige glas. Eksempelvis rejer, hvidvin og krydderier i ét glas, couscous og hønsefond i et andet og grønne bønner, vand og lidt sennep, salt og peber i et tredje.

Læs også: Han skærer tomat i tynde skiver - 2 uger senere venter en lille overraskelse 

Så er det bare at indsætte glassene i opvaskemaskinen sammen med den service, der skal vaskes op, tænde for maskinen og vente på, at måltidet bliver klart.

Se hvordan i videoen nedenfor.

Følg Dagens Opskrifter for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip