Due oversked køkken og efterlod overraskelse i stegepanden

Stian Fjelldal fra Odense havde kun været væk i mindre end et døgn, da han kom hjem mandag aften til lidt af en overraskelse.

- Da jeg kom ind i gangen, hørte jeg en masse rabalder ude fra køkkenet. Jeg har haft duebesøg før, så jeg tænkte, at det måtte være noget lignende, siger Stian Fjelldal til VG.

Læs også: Smidt bag lås og slå: Due anholdt - mistænkt for spionage

Og ganske rigtigt. I hjørnet af køkkenet sad en skræmt lille due, som Stig Fjelldal fik jaget ud, hvilket resulterede i, at hele køkkenet  blev dækket med fjer og duelort.

Da valgte nordmanden at tage sit kamera frem og dokumentere kaoset. Og det var først mens kameraet rullede, Stig Fjelldal opdagede den overraskelse, duen havde efterladt i stegepanden.

På komfuret havde duen spottet panden, bygget en spartansk rede og lagt et lille fint æg i midten.

Læs også: Umage par: Flirtende due lægger massivt an på kvinde i video

I videoen hører man, hvordan den overraskede nordmand nærmest ikke ved, om han skal grine eller græde, mens hans spørger: ‘Hvad skal jeg gøre?’

- Jeg bor på øverste etage, og da jeg kiggede ud, var der masser af måger, så jeg kunne ikke lægge det i vindueskarmen, for så var det sikkert blevet taget. Jeg lagde videoen på facebook og spurgte efter råd, men fik ikke just nogen løsning på problemet, selvom der var mange kreative bud, siger Stig Fjelldal, der slutter sin film med at filme duen, der sidder udenfor vinduet og kigger ind på sit nye æg.

– Det var ganske hjerteskærende, siger Stig Fjelldal.

Han har tænkt på, at han kunne udnytte duens manglende viden omkring, hvad man egentlig bruger en stegepande til, men han er et godt menneske - og dagen efter ligger ægget stadig uberørt i panden.

 

Følg Dagens Dyreriget for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip