For dum til at flyve: Her er tingene, der bliver konfiskeret i amerikanske lufthavne

De fleste danskere er udemærket klar over, at der er rimelig klare reglser for, hvad man må tage med i håndbagagen, når man skal flyve. 

Men tilsyneladende er amerikanere ikke ligeså ivrige, når det kommer til at læse op på reglerne - det kan man hvertfald nemt komme til at tro, når man ser på de ting, de bliver stoppet med i lufthavnene i USA. 

Det er Transport Security Administration, der registrerer de ting, der bliver konfiskeret fra håndbagagen i amerikanske lufthavne, og for at informere og opdrage passagererne, lægger de en del billeder ud af genstandene på Instagram. 

Det er især våben, som amerikanerne har svært ved at lade blive hjemme, men dyrm narko og eksplosiver finder også vej. 

 

 

Et billede slået op af TSA (@tsa) den

24. Jul 2015 kl. 4:31 PDT

Selvom det burde virke indlysende at man ikke må tage en tomahawk og en granat med i tasken, så er det ikke alle, der er klar over det.

 

Et billede slået op af TSA (@tsa) den

23. Jul 2015 kl. 3:20 PDT

En gammel militær bazooka, der blev fundet i lufthavnen i Atlanta. Bomberyddere blev tilkaldt og en masse fly blev forsinket.

 

Et billede slået op af TSA (@tsa) den

16. Jul 2015 kl. 2:31 PDT

Kokain skjult i en Red Bull og en dåse WD40.

 

 

Et billede slået op af TSA (@tsa) den

9. Jul 2015 kl. 2:45 PDT

To papegøjer gemt i en sok og tapet fast til benet og brystet af en kinesesisk dame. Hun blev opdaget, fordi bulerne på tøjet virkede mistænkelige.

 

Et billede slået op af TSA (@tsa) den

2. Jul 2015 kl. 4:30 PDT

Det er for dårligt, man ikke må have en IED-bombeattrap med i håndbagagen.

 

 

#TSAGoodCatch - All of these items were discovered in carry-on bags over the last couple of weeks. An inert grenade at the Coastal Carolina Regional Airport (EWN); a throwing star at the Chicago O’Hare International Airport (ORD); three throwing stars and butterfly knife at the Ted Stevens Anchorage International Airport (ANC); and a firearm with 57 rounds of ammunition at the Nashville International Airport (BNA). Read more about prohibited items and traveling with firearms at TSA.gov.

Et billede slået op af TSA (@tsa) den

15. Jun 2015 kl. 2:50 PDT

En rigtig ninja rejser med kastestjerne i flyet.

Dagens Gossip