Dumpedag for Thomas Bjørn

Egentlig fandt han lørdag ind i et stabilt spil med syv gange par på de sidste ni huller, men efter tre runder i BMW PGA Championship må den danske golfveteran Thomas Bjørn konstatere, at det kun er gået støt tilbage for ham, siden starten i torsdags.

Her lukrerede Bjørn på sit gode kendskab til Wentworth-banen, som han i en årrække bogstaveligt talt boede op ad og derfor kender særdeles godt. En runde i tre under par på førstedagen bragte danskeren frem i førerfeltet, men nu er Thomas Bjørn tæt på bunden blandt de sidste 71 spillere i den prestigefulde turnering, der betegnes som flagskibet på European Tour.

Lørdagen begyndte da også særdeles skidt for Thomas Bjørn, der lagde ud med en bogey og en dobbelt bogey på de første tre huller, og det tilbageslag fik han aldrig gjort noget ved, selv om han sluttede dagen med en birdie. Samlet sluttede Thomas Bjørn lørdagen tre slag over par og dumpede omkring 35 pladser tilbage til en delt 56. plads i finalefeltet med en samlet score på to slag over par.

Også Anders Hansen, der vandt turneringen i 2002 og 2007, tabte lidt terræn efter en lørdag i et slag over par, og han ligger nu i en position omkring nummer 45 i turneringen.

De første to dage har Bjørn og Hansen holdt den danske fane højt, men lørdag blev de begge overhalet inden om af Søren Kjeldsen, der kun lige præcis klarede turneringen cut. Men en runde i 70 slag, to under par, løfter Kjeldsen frem som bedste dansker inden sidste runde søndag.

Søren Kjeldsen er i par efter tre runder i en position omkring nummer 37.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip