Duncan efter sejr og scoringer: Imponerende vi slår AaB

AGF hentede i forrige runde mod Esbjerg den forløsende sejr, der gav Glen Riddersholm sine første tre point i Alka Superligaen som AGF-træner.

Tirsdag kom der så tre point mere, da AaB blev besejret på hjemmebane.

Det var blandt andet Morten "Duncan" Rasmussens fortjeneste, da han scorede begge AGF's mål i 2-0-sejren.

- Det er altid dejligt, at man kan bidrage med mål til holdet, men det vigtigste er, at vi vinder, og det gjorde vi i dag, siger AGF-angriberen.

Sejren satte en kæp i hjulet på AaB's drømme om at få medaljer og sikre sig mulighed for at kvalificere sig til Europa League, og tomålsskytten var imponeret over indsatsen.

- Det var en lige kamp, men vi var effektive, og vi arbejdede hårdt, og det var det, der gav sejren. Jeg synes, det er imponerende, at vi som nummer ti i ligaen kan slå et hold, der spiller om medaljer og har alt at spille om, siger "Duncan".

Cheftræner Glen Riddersholm noterede også en vis spillemæssig fremgang.

- Nogle af de ting, vi arbejder med, er begyndt at sætte sig mere i holdet, men der er stadig lang vej. Der er måske i hvert fald en sæsons arbejde mere, før vi er i mål, siger Glen Riddersholm.

- Kigger man på den korte bane, har vi vist en modenhed og en kollektiv indsats, som er blevet belønnet, siger han.

AGF er stadig på tiendepladsen i ligaen, men der er nu blot et enkelt point op til FC Nordsjælland og Viborg, der begge har 34 point på de to pladser foran AGF.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip