Duncan er klar til helterolle: Jeg kan altid score mål

FC Midtjylland-angriberen Morten "Duncan" Rasmussen har været fast inventar i landsholdstruppen gennem hele efteråret, men spydspidsen er ikke kommet på banen selv i de periode, hvor Danmark har haft hårdt brug for en scoring.

Selv om det er blevet til en masse tid på bænken, så er "Duncan" klar til at afgøre kampene mod Sverige, hvis det bliver nødvendig. Han har nemlig en uomtvistelig vigtig kvalitet, som der altid kan være brug for.

- Jeg har også levet på i alle år, at jeg kan score mål, når jeg får chancen. Det viser jeg også til træning, og jeg er klar til at vise det i kamp, siger angriberen, der særligt har sine forcer i hovedspillet.

Landsholdet spiller som udgangspunkt kun med en frontangriber, og her falder valget hvis muligt på Nicklas Bendtner.

Men har Bendtner brug for en pause, eller vender midtugens maveonde tilbage, så er "Duncan" ikke sikker på, det nødvendigvis er ham, som får chancen.

- Det er træneren, der vurderer, om jeg er den mest oplagte angriber, hvis der opstår en plads. Jeg vil selvfølgelig som altid arbejde hårdt til træning for at vise, at jeg er klar, hvis der kommer en mulighed, siger "Duncan".

Ud over FCM-angriberen kan også Viktor Fischer, Nicolai Jørgensen, Martin Braithwaite og Yussuf Poulsen gøre sig som frontangriber i den aktuelle landsholdstrup.

Danmark har ikke scoret i de seneste tre kvalifikationskampe.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip