Duncan: Jeg er ligeglad med hvem der scorer

FC Midtjyllands spydspids Morten ”Duncan” Rasmussen kunne mandag aften ikke blot glæde sig over tre point. Han kunne også bryste sig af at have scoret begge sit holds mål i 2-0-gevinsten over Sønderjyske.

Det bringer den danske landsholdsangriber op på i alt 12 mål i Superligaen, hvilket er to mål færre end ligaens topscorer, Viborgs Thomas Dalgaard.

Det flotte målsnit preller dog øjensynligt af på Morten ”Duncan” Rasmussen, der ikke har nogle ambitioner om at indtage topscorerlistens førsteplads.

- Det er jeg fuldstændig ligeglad med. Det vigtigste er, at holdet får tre point hver weekend. Om jeg scorer, eller om de andre scorer, det er lige meget. Bare vi vinder kampene, siger han.

Ifølge Morten ”Duncan” Rasmussen er det vigtigere for ham at bidrage til kollektivet frem for at tænke på egne interesser.

- Det betyder noget at score, for så bidrager jeg til holdet, og det er det, som vi alle forsøger. At bidrage til kollektivet.

Det er klart, at mit job, i og med at jeg er angriber og kommer til flest chancer, gør, at jeg skal score en gang imellem. Men om jeg bliver nummer et, otte eller 10 på topscorerlisten, er lige meget for mig, siger han.

FC Midtjylland møder rækkens nummer to, AaB, i Superligaens næste runde.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip