Duncan og Vibe er på toppen mod Bosnien

Morten "Duncan" Rasmussen og Viktor Fischer starter i front for det danske landshold mod Bosnien i åbningskampen ved Kirin Cup i Japan.

Viktor Fischer skulle egentlig have indledt kampen på bænken, men den kommende Middlesbrough-spiller kommer alligevel i aktion fra start.

Det skyldes, at Lasse Vibe, der var udset til en startplads, blev skadet kort før kampstart.

Afbud fra Nicolai Jørgensen og Yussuf Poulsens fravær betyder, at Åge Hareide har været nødsaget til at bytte ud på de to angrebspositioner i forhold til nordmandens to første kampe som dansk landstræner.

Da Hareide debuterede i marts mod Island og få dage sendte sit hold på banen mod Skotland, var det med Jørgensen og Poulsen i angrebet.

Midtbanen udgøres af Christian Eriksen, Pierre-Emile Højbjerg og Thomas Delaney med Henrik Dalsgaard og Riza Durmisi på fløjene.

I forsvaret stiller Hareide med Simon Kjær, Andreas Christensen og Jannik Vestergaard.

Kasper Schmeichel vogter målet.

Opgøret mod Bosnien er Åge Hareides tredje som dansk landstræner. Det er blevet til en 2-1-sejr over Island, mens Danmark tabte 0-1 i Skotland.

På tirsdag skal landsholdet i kamp mod enten Japan eller Bulgarien, der også deltager ved Kirin Cup.

Kampen mod Bosnien går i gang klokken ni.

Sådan ser Danmarks startopstilling ud i en 3-5-2-formation: Kasper Schmeichel - Simon Kjær, Andreas Christensen, Jannik Vestergaard - Henrik Dalsgaard, Pierre-Emile Højbjerg, Thomas Delaney, Christian Eriksen, Riza Durmisi - Viktor Fischer, Morten "Duncan" Rasmussen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip