Duncan spolerede ny Esbjerg-triumf

Blot tre dage efter, at Esbjerg kvalificerede sig til Europa Leagues gruppespil, var det succesrige Esbjerg-mandskab snublende tæt på sejr over Superligaens førerhold, FC Midtjylland. Men som så mange gange før, dukkede midtjydernes topscorer Morten Duncan Rasmussen op og skovlede bolden over stregen. Derfor sluttede det 1-1.

Esbjergs lejesvend fra FC København, Pape Pate Diouf, sendte vestjyderne på sejrskurs med sit første mål for klubben, da han efter 37 minutter knaldede en flugter fladt ind i det lange hjørne. Få minutter senere var han tæt på at blive dobbelt målscorer.

FC Midtjylland viste dog også i perioder, hvorfor de er Superligaens duks, og især Morten 'Duncan' Rasmussen var flere gange fremme med målnæsen. Først med et stolpeskud og siden med et spektakulært saksespark på overliggeren.

Til sidst skulle det vise sig, at tredje gang blev lykkens gang, da han efter klumpspil fik sparket bolden i kassen mellem venner og fjender til slutresultatet 1-1. Kampen endte dramatisk, da udeholdets Izunna fik det røde kort for en hævnagt.

Dermed har FC Midtjylland fire point ned til AGF på andenpladsen og yderligere tre ned til Esbjerg.

  

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip