Duncan udvist i Brøndby: Troede jeg fik skulderen på

Skrevet af admin

24/04/2016

Dagens topnyheder

AGF-angriberen Morten "Duncan" Rasmussen brokkede sig højlydt, da han søndag blev udvist på Brøndby Stadion.

Midtvejs i første halvleg blokerede den 31-årige aarhusianer et Brøndby-forsøg med overarmen, hvilket fik dommer Peter Rasmussen til at hive det røde kort op ad lommen og tildele hjemmeholdet et straffespark.

- I situationen inde på banen troede jeg, at det var ren skulder, jeg ramte bolden med, men det kan godt ske, at bolden ramte min skulder og lidt ned af armen.

- Det så skidt ud, fordi jeg strakte armen ud, og det var derfor, han fløjtede, siger Morten "Duncan" Rasmussen.

- Jeg ved godt, jeg ikke må bruge hånden, og jeg prøvede altså at få skulderen ned.

- I langsom gengivelse kan jeg godt se, at bolden ramte det øverste af armen, og hvis det er til rødt kort og straffespark, så er det ærgerligt, siger AGF-profilen.

Da angriberen fik marchordre i det 24. minut førte gæsterne med 1-0, og det gjorde AGF også kort efter, da Brøndbys Daniel Agger misbrugte det efterfølgende straffespark.

I sidste ende vandt Brøndby opgøret med 2-1, og Morten "Duncan" Rasmussen er overbevist om, at hans udvisning fik betydning.

- Det siger sig selv. Vi begyndte rigtig godt, men det er svært 10 mod 11 i så lang tid på udebane.

- Drengene kæmpede godt og gjorde det fint, når man tænker på, at vi var en spiller i undertal, siger angriberen.

AGF-træner Glen Riddersholm fik i pausen rettet op på et forsvar, der slog en del sprækker i første halvleg. Ligesom "Duncan" ærgrer han sig over udvisningen.

- Vi vidste, det var op ad bakke, da vi fik det røde kort.

- I anden halvleg spillede vi den mest modne halvleg i min tid i AGF. Jeg ærgrer mig på drengenes vegne, fordi jeg føler, vi havde fortjent et point.

- Jeg synes ikke, at Brøndby skabte mange store chancer. Teemu Pukki havde et forsøg på overliggeren, mens ellers var der mange skæverter, mener AGF-træneren.

/ritzau/