Duncan vil presse Bendtner på skånekost

FC Midtjylland-bomberen Morten "Duncan" Rasmussen er i bedste fald andenangriber på det danske landshold, men da det vanlige førstevalg Nicklas Bendtner har lyskeproblemer, øjner "Duncan" chancen at spille sig nærmere en startplads i lørdagens EM-kvalifikationskamp mod Serbien.

Nicklas Bendtner deltog ikke i landsholdets træning tirsdag, mens han onsdag kun deltog i løbeøvelser.

Spørgsmål: Er det realistisk, du kan slå Nicklas Bendtner af holdet?

- Det spekulerer jeg ikke så meget på. Lige nu er Nicklas Bendtner klar førsteangriber, men vi skal selvfølgelig alle sammen gøre det så godt som muligt, så vi presser ham og kommer tæt på ham, siger Morten "Duncan" Rasmussen.

Spørgsmål: Du siger, Bendtner er klar førsteangriber. Hvor langt føler du selv, du er efter ham?

- Det ved jeg ikke. Det er trænerens afgørelse, men jeg vil selvfølgelig gøre alt, jeg kan for at presse på til træningerne.

- Jeg er jo lidt en anden type end Bendtner. Jeg vil tage lidt flere slåskampe inde i feltet. Det er mine forcer, og det er det, jeg har gjort i hele min karriere, siger FCM-angriberen.

Bendtners fravær ændrer ikke, hvordan "Duncan" griber træningerne an.

- Det er ikke fordi, jeg træner anderledes, når han ikke er der. Jeg gør mit bedste og træner så godt, som jeg altid gør.

- Men vi håber alle sammen, at Nicklas bliver klar, slår han fast.

Nicklas Bendtner siger selv, at han satser på at være tilbage i fuld træning torsdag.

Selv føler "Duncan", at han greb chancen, da han spillede anden halvleg mandag aften mod Montenegro, hvor han var med til at vende 0-1 til 2-1.

- Det var selvfølgelig fedt at få 45 minutter i sidste kamp og være med til at vende den til en sejr. Jeg var en god spilstation, men jeg ville selvfølgelig gerne have scoret som angriber, og det ærgrer mig da altid, når jeg ikke gør det.

- Jeg spekulerer ikke så meget i at vise, at jeg skal være fast andenangriber, jeg er bare glad hver gang, jeg får chancen, siger Morten "Duncan" Rasmussen.

På landsholdet er det blevet til ni landskampe og tre mål siden debuten i efteråret 2008.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip