Durmisi: Jeg bliver i Brøndby

Skrevet af admin

31/08/2015

Dagens topnyheder

Riza Durmisi og Brøndby har indtil videre ikke kunne blive enige om en forlængelse af den kontrakt, som udløber om et år.

Det har sat gang i spekulationer om et klubskifte, men det bliver der næppe noget af, siger Riza Durmisi fra landsholdslejren i Helsingør forud for fredagens kvalifikationskamp mod Albanien.

- Status er, at jeg stadig er Brøndby-spiller. Der er ikke kommet noget konkret, så jeg er stadig i Brøndby. Jeg ved, der har været interesse, men når det ikke er konkret, så er det ikke interessant, siger Riza Durmisi.

Dermed ser det ud til, at den 21-årige venstreback, der fik landsholdsdebut i venskabskampen mod Montenegro i juni, også er Brøndby-spiller, når de fleste af de europæiske transfervinduer smækker i mandag ved midnat.

- Det vil jeg have det helt fint med. Det er ikke fordi, jeg ikke er glad i klubben. Jeg elsker at være i Brøndby, og det har jeg sagt før, så det er ikke noget tab, hvis jeg bliver.

- Førsteprioriteten er at være i Brøndby, men hvis der er noget konkret, så kunne det være interessant, men det er der ikke, så derfor er der ingen grund til at stresse, siger Riza Durmisi.

Konkurrencen er dog blevet væsentligt skærpet på venstreback-positionen i Brøndby i dette transfervindue. Riza Durmisi og Patrick da Silva har nemlig fået selskab af Jesper Juelsgård, som er hentet i franske Evian. Situationen skræmmer dog ikke Riza Durmisi.

- Det er jo ikke for sjov, at de køber ham ud af sin kontrakt. Når det er sagt, så har jeg præsteret de seneste kampe, men det skal jeg fortsætte med at gøre, hvis jeg skal beholde min plads i Brøndby.

- På sigt er det selvfølgelig også et mål at være fast inde omkring landsholdet, og det gør man kun ved at spille på sit klubhold, siger Riza Durmisi.

Riza Durmisi har ud over A-landskampen mod Montenegro spillet ni kampe for U21 landsholdet. Senest var han også med til U21-EM i Tjekkiet i sommer.

/ritzau/