Dusk-snak: Gwyneth Paltrow skulle igen tale om kønsbehåring

Den 40-årige Gwyneth Paltrow har for længst opgivet at holde sine nedre dele helt private, efter hun i april optrådte i en noget afslørende kjole ved premieren på Iron Man 3.

Den amerikanske talkshowvært Ellen DeGeneres havde da heller ikke tænkt sig at lade emnet ligge, da hun for nyligt fik skuespilleren som gæst i sit tv-studie.

Gwyneth Paltrow er det nye ansigt for Max Factor. Læs mere på IN.dk

Da Gwyneth Paltrow var gæst hos talkshowværten tilbage i april havde hun nemlig fortalt om den kjole med næsten gennemsigtige sider, hun bar på den røde løber, og at holdet bag hende ved samme lejlighed havde måttet intimbarbere hende en smule for ikke at afsløre for meget.

- Fik du megen kritik for det?, spurgte talkshowværten.

- Du ved normalt læser jeg ikke al den slags, men åbenbart var det her i mange aviser. Min svoger - jeg vidste, at det var trængt igennem, da min svoger sagde noget i den her stil: ’Jeg håber ikke, at du vækker den store dusk til live.’ Tak, Al. Tak for støtten, sagde Gwyneth Paltrow.

- Tjah, forsikr os, at du ikke gør det, svarede Ellen DeGeneres.

- Lad os ikke sige, at jeg gør, og lad os ikke sige, at jeg ikke gør. Skal vi tale om min kønsbehåring hver gang, jeg er gæst i det show?, spurgte Gwyneth Paltrow

Læs hvordan Gwyneth Paltrow og hendes kendis-kolleger holder sig i form på IN.dk

Gwyneth Paltrow er næste gang aktuel i de danske biografer i dramakomedien Thanks for Sharing.

Af Juliane Olsen, IN.dk/NewsDesk Aller Media

Dagens Gossip