Dusør udloves: Christian savner sin beskidte studenterhue

Skrevet af Ronja Ryde

03/07/2014
Christian Børge Nielsen kører i disse dage studenterkørsel sammen med sin gymnasieklasse 3K fra Rybners Gymnasium i Esbjerg. Men nu er der kommet lige så mange skår i glæden, som der var hakker i den studenterhue, han lige har mistet. Det skriver jv.dk. Huen blev revet af hovedet på Christian Børge Nielsen, af en pige, han ikke kendte, da han var på et diskotek i Esbjerg. Det lykkedes ham ikke at finde hverken hende eller huen igen, og det er han rigtig ked af. Faktisk så ked af det, at han nu udlover en dusør på 3000 kroner til den person, der kan føre ham og huen sammen igen. -Der er personlige hilsener skrevet inden i og på ydersiden, og den hat betyder utrolig meget for mig, siger Christian Børge Nielsen til jv.dk. Huen kan kendes ved, at ejerens navn er broderet på. Desuden er den meget beskidt, der er hakker ig bidmærker i skyggen, og langs den ene side står der skrevet ‘Lucifer’.

Dagens topnyheder

Christian Børge Nielsen kører i disse dage studenterkørsel sammen med sin gymnasieklasse 3K fra Rybners Gymnasium i Esbjerg.

Men nu er der kommet lige så mange skår i glæden, som der var hakker i den studenterhue, han lige har mistet.

Det skriver jv.dk.

Huen blev revet af hovedet på Christian Børge Nielsen, af en pige, han ikke kendte, da han var på et diskotek i Esbjerg. Det lykkedes ham ikke at finde hverken hende eller huen igen, og det er han rigtig ked af.

Faktisk så ked af det, at han nu udlover en dusør på 3000 kroner til den person, der kan føre ham og huen sammen igen.

-Der er personlige hilsener skrevet inden i og på ydersiden, og den hat betyder utrolig meget for mig, siger Christian Børge Nielsen til jv.dk.

Huen kan kendes ved, at ejerens navn er broderet på. Desuden er den meget beskidt, der er hakker ig bidmærker i skyggen, og langs den ene side står der skrevet ‘Lucifer’.