Dyreelskere raser mod vovet stjerne

Knap nok er popmusikeren Justin Bieber kommet ud af ballade, før den næste omgang starter.

Søndag lagde den 22-årige musiker et billede op på sin Instagram-profil, hvor han ses klappe en tiger i snor, og det har fået flere dyreelskere til at vende sig imod stjernen.

Det skriver avisen Mirror, som har været i kontakt med den amerikanske dyrerettigheds-organisation PETA, som langt fra billiger stjernens handling.

- Justin Bieber er heldig, at han ikke fik sin hals flået over af denne stressede tiger i fangenskab, som det nogle gang sker for folk i lignende situationer, siger en talsmand fra organisationen til mediet.

- Han synes, dyr er spændende, men det er den allerværste måde for hans far at anerkende denne interesse på, fordi eksotiske dyr som regel er revet væk fra deres mødre for tidligt, banket til lydighed af trænere, ofte dopede til at være medgørlige og frarøvet alt, hvad der er naturligt og vigtigt for dem, forklarer PETA's talsmand desuden.

Det er kun få dage siden, at Justin Bieber sidst var involveret i lidt af et stormvejr. Her mødte stjernen stor kritik for sine dreadlocks, som nogle mente var et udtryk for racisme. Siden har han klippet dem af.

Se Justin Biebers billede her: https://www.instagram.com/p/BE15p07gvtt/?taken-by=justinbieber

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip