Dyrenes Beskyttelse: 17.000 kroner for navnet på kattemishandler

Den makabre mishandling af en kat, som blev fundet død i en plasticpose i Gudenåen for en uge siden, har fået sindene i kog hos mange danskere og Dyrenes Beskyttelse.

Derfor er dyreorganisationens dusør for at finde den eller de personer, der står bag forbrydelsen, vokset fra 5.000 kroner til 17.000 kroner, meddeler Dyrenes Beskyttelse. Det er privatpersoner, der har henvendt sig til Dyrenes Beskyttelse med ønsket om at forhøje den daværende dusør i håbet om at kunne identificere gerningsmanden.

LÆS OGSÅ: Bizar dyremishandling: Politiet efterlyser 'Gudenå-kattens' ejer

Dyrenes Beskyttelse regner med, at den skyldige har fortalt nogen om mishandlingen, og derfor håber de, at dusøren kan få nogen til at henvende sig.

Det var fredag i sidste uge, at en hundelufter ved Kjællinghøl  øst for Bjerringbro fandt posen med den stærk mishandlede hankat - benene var brækket om på ryggen og hæftet sammen med strips og begge bagben havde brud. En dyrlæge vurderer, at katten var i live, mens den blev udsat for brutaliteterne.

LÆS OGSÅ: Grufuldt: Sådan blev katten fra Gudenåen mishandlet til døde

"Der er tale om grov og afstumpet dyremishandling af særlig grov karakter," skriver Dyrenes Beskyttelse på deres hjemmeside.   

Sagen er meldt til politiet, som gerne modtager oplysninger på tlf. 114.  

Dagens Gossip