Dyrevenner angriber Katy Perry

Dyreværnsorganisationen kritiserer Perry for brugen af eksotiske dyr som tigre og aber, ligesom PETA raser over, at hun tilsyneladende giver en elefant lyserød neglelak på.

Talskvinden Merrilee Burke fastslår over for den britiske frokostavis Daily Star, at popstjernens video falder langt uden for rammerne af det acceptable: »Dyr, der anvendes i underholdningsindustrien, må udholde ekstreme former for indespærring og voldelige træningsmetoder.
De bliver ofte stressede og bange, når de slæbes rundt og tvinges til at optræde i ukendte og skræmmende situationer«, tordner Burke.

Hun hævder også, at dyrene i Perrys video kommer fra en virksomhed, der tidligere har fået hård kritik fra officielt hold: »Vi mener, de kommer fra Serengeti Ranch, som det amerikanske landbrugsministerium har inspiceret 11 gange siden 2001 mef 13 påtaler og bøder til følge«, påpeger talskvinden.

Perry plejer at stå på god fod med PETA. Organisationen betænkte sågar hendes nu fraskilte mand Russell Brand med en levende bryllupsgave, da parret giftede sig i Indien for tre år siden. PETAs indiske afdeling gav komikeren en ungtyr, der bar hans navn.

»Roar« kom på gaden i august og topper fortsat hitlisterne verden rundt, mens anmelderne roser den famøse video.

Dagens Gossip