Dyrlægerne redder udsultet hund - men finder senere ud af, at det ikke er en hund

Bilerne kører tæt på gaderne i Los Angeles, alt imens posedamer, lykkeriddere og filmstjerner slentrer langs de varme facader med utallige cafeer og butikker.

Beboerne i den californiske storby er vant til at se lidt af hvert, men en fodgænger spærrede alligevel øjnene op, da hun lagde mærke til et usædvanligt dyr på fortovet.

Kvinden turde ikke nærme se sig det, der lignede en skræmmende hund, og hun fiskede derfor mobilen frem fra tasken, tog et foto og sendte det til en dyreorganisationen Hope For Paws.

Der var ikke tale om en almindelig hund, lød den kvikke konklusion fra modtagerne af dyrefotoet.

Det syge skikkelse havde ulveblod i årerne, men dét var ingen hindring for dyrevennernes lyst til at redde blandingsproduktet på fire ben, så de frivillige satte sig selv ind i en af byens mange biler og trillede ud til den.

- Hun havde betændelse i hele kroppen. Hun blødte meget, der kom puds ud ved sårene, og under pelsen var den bare skind og ben, erindrer en af de frivillige fra Hope For Paws.

Ulvehunden forsøgte at flygte, da de frivillige forsøgte at indfange den, og situationen var alvorlig, da det grålige dyr var i en kritisk tilstand.

Det lykkedes dog at få fingrene i den, og et nærmere eftersyn afslørede, at dyret tilsynelandende havde haft en ejer, da der var bundet et reb om dens hals. Det skriver Hefty

Julia – hvilket var det navn, som de frivillige gav dyret – var dødsens bange for mennesker, men de gav hende nogle godbidder og en masse opmuntring – på den måde vandt de dyrets tillid.

Langsomt forstod hun, at der ikke var noget at frygte.

Henne på dyreorganisationens matrikel gik arbejdet i gang med at få Julia på ret køl, men sårene – både de fysiske og psykiske - var store, og dens immunsystem var meget svagt.

Heldigvis er Julia ved at komme sig, og hun er langtsome begyndt at vænne sig til rollen som kæledyr.

Læs også: Han hører et skrig under fortovet og begynder at grave - det han finder er chokerende

Planen er, at hun på sigt skal overflyttes til et andet krisecenter, hvor de allerede har to hunde med ulveblød løbende i årerne.

Dette foto viser, at Julia allerede er langt i processen med at komme til hægterne:

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

Dagens Gossip