Dystre Depp: Derfor leger jeg pirat

Iført sort makeup, bandana og flagrende gevandter har Johnny Depp charmeret alle med sin Jack Sparrow-karakter fra "Pirates of the Caribbean"-universet.

Den 52-årige skuespiller er kendt for at trække i kostumet og overraske syge børn med et besøg som den charmerende pirat, men baggrunden for den søde gestus bunder i en smertefuld oplevelse, hvor Depp selv mentalt var ved at gå planken ud.

I 2007 var skuespillerens dengang syvårige datter, Lily-Rose, indlagt med nyresvigt efter en alvorlig E. coli-infektion og svævede på et tidspunkt mellem liv og død.

- Jeg har været gennem mange mørke perioder i mit liv, men det var den mørkeste af alle, sagde den Oscar-nominerede filmstjerne for nylig åbenhjertigt i "The Graham Norton Show".

- Jeg har altid lavet den slags velgørenhed, men efter hendes sygdom er det blevet oftere og oftere, fortalte det populære filmikon videre.

- Børnene er så stærke og modige - forældrene er dem, der er døende - så at have mulighed for at give dem et smil på læben eller et lille grin betyder mere end noget andet i verden for mig, sagde han rørt.

Depp har tidligere afsløret, at han altid har Sparrow-kostumet med i tasken, og derfor også har beholdt karakterens guldtænder i virkeligheden.

- Jeg sniger mig ind og overrasker børnene på afdelingerne. Det bliver to-tre timer improvisation, og det er virkelig sjovt. Jeg rejser altid med kaptajn Jack, fortalte han til E! News i 2013.

Tilbage i juli måned tog Depp en formiddag fri fra optagelserne af den femte "Pirates of the Caribbean"-film, "Dead Men Tell No Tales," og besøgte børnehospitalet Lady Cilento Children's Hospital i den australske by Brisbane.

Se den rørende optagelse fra besøget her: https://www.youtube.com/watch?v=9ZlpK3Rw7KI

"Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales" får dansk biografpremiere den 6. juli 2017, og imens kan Depp ses i FBI-thrilleren "Black Mass".

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip