Dystre Depp: Derfor leger jeg pirat

Iført sort makeup, bandana og flagrende gevandter har Johnny Depp charmeret alle med sin Jack Sparrow-karakter fra "Pirates of the Caribbean"-universet.

Den 52-årige skuespiller er kendt for at trække i kostumet og overraske syge børn med et besøg som den charmerende pirat, men baggrunden for den søde gestus bunder i en smertefuld oplevelse, hvor Depp selv mentalt var ved at gå planken ud.

I 2007 var skuespillerens dengang syvårige datter, Lily-Rose, indlagt med nyresvigt efter en alvorlig E. coli-infektion og svævede på et tidspunkt mellem liv og død.

- Jeg har været gennem mange mørke perioder i mit liv, men det var den mørkeste af alle, sagde den Oscar-nominerede filmstjerne for nylig åbenhjertigt i "The Graham Norton Show".

- Jeg har altid lavet den slags velgørenhed, men efter hendes sygdom er det blevet oftere og oftere, fortalte det populære filmikon videre.

- Børnene er så stærke og modige - forældrene er dem, der er døende - så at have mulighed for at give dem et smil på læben eller et lille grin betyder mere end noget andet i verden for mig, sagde han rørt.

Depp har tidligere afsløret, at han altid har Sparrow-kostumet med i tasken, og derfor også har beholdt karakterens guldtænder i virkeligheden.

- Jeg sniger mig ind og overrasker børnene på afdelingerne. Det bliver to-tre timer improvisation, og det er virkelig sjovt. Jeg rejser altid med kaptajn Jack, fortalte han til E! News i 2013.

Tilbage i juli måned tog Depp en formiddag fri fra optagelserne af den femte "Pirates of the Caribbean"-film, "Dead Men Tell No Tales," og besøgte børnehospitalet Lady Cilento Children's Hospital i den australske by Brisbane.

Se den rørende optagelse fra besøget her: https://www.youtube.com/watch?v=9ZlpK3Rw7KI

"Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales" får dansk biografpremiere den 6. juli 2017, og imens kan Depp ses i FBI-thrilleren "Black Mass".

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip