Dzeko er skuffet over buhende bosniere

Et 0-2-nederlag til Egypten var ikke lige, hvad de mange fremmødte bosniere havde forventet af deres fodboldlandshold i onsdagens testkamp i østrigske Innsbruck.

Det gik ud over Bosniens stjerneangriber Edin Dzeko, der mod slutningen af kampen blev ledsaget af en større pibekoncert, når han havde bolden.

Det var ikke fair, mener han. Specielt ikke set i lyset af, at han ikke stillede op i kampform, men alligevel fik fuld spilletid af landstræner Safet Susic.

- Jeg kom hertil med en irriterende skade, og det vidste Susic. Alligevel tog han mig ikke ud i pausen som aftalt eller i anden halvleg, hvor jeg bad om at blive skiftet ud.

- Jeg vil gerne takke alle fans, der støttede mig, men de andre skulle skamme sig, for jeg er en født vinder, og jeg har altid givet mig hundrede procent for landsholdet, siger han til Reuters.

Træner Susic mener heller ikke, at publikum opførte sig anstændigt, selv om han forstår deres skuffelse.

- Der var mange spillere, der havde en dårlig dag, men reaktionen fra tilskuerne var unfair. Vi manglede flere spillere på grund af skader, siger den tidligere jugoslaviske landsholdsspiller.

Selv om kampen blev spillet i Innsbruck, dukkede anslået 10.000 bosniere op for at se deres landshold, som til sommer debuterer i VM-sammenhæng ved slutrunden i Brasilien.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip