E-boks finder bruger nummer 4 million i dag

Den digitale postboks e-Boks så dagens lys i 2001, og det tog knap ni år at nå de første to millioner danske brugere. De næste to millioner er til gengæld kommet på rekordfart i løbet af kun fire år. I dag kan e-Boks administrerende direktør, Henrik Andersen, ønske tillykke til bruger nummer fire million.

Der er i alt omkring 4,6 millioner danskere over 15 år, som er den målgruppe, e-Boks henvender sig til. Og mere end 85 procent af dem har nu oprettet sig som brugere af e-Boks. Dermed har det digitale Danmark nu nået en milepæl.

- I praksis er vi nu dér, at hvis man standser 10 tilfældige danskere over 15 år på gaden, vil otte eller ni af dem have en e-Boks. Så vi er tæt på at have ’pladen fuld’, fortæller Henrik Andersen.

Vil have post fra Skat i e-Boks

En ny brugerundersøgelse fra Epinion viser, at tilfredsheden med e-Boks stiger i takt med mængden af post, der modtages digitalt. Danskernes ønske lyder derfor på flere digitale afsendere – både private og offentlige.

I toppen på listen over virksomheder, som brugerne savner at kunne få post fra via e-Boks, ligger Skat, Sygesikringen danmark samt forsikringsselskaberne Alka og Codan.

Hele 46 procent af respondenterne i Epinions undersøgelse har svaret, at mere post eller flere afsendere vil være afgørende for, at de vil logge ind oftere i e-Boks. Derimod er det kun 11 procent, der peger på, at hyppigere påmindelser via e-mail vil have betydning.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip