E-cigaret eksploderer i 21-årig mands ansigt - nu advarer hans mor andre

En 21-årig mand fra den amerikanske delstat Florida måtte tirsdag behandles for forbrændinger på flere dele kroppen, da en e-cigaret eksploderede i munden på ham.

Lægerne fra brandsårsafdelingen på Naples Community Hospital behandlede Evan Spahlinger for skader i ansigtet, nakken og på hænderne og lungerne.

- Han er min skat. Han blev 21 år i sidste uge, siger Alissa Stefanacci – der er den unge mands mor - til det lokale medie NCB2.

Det var Evan Spahlingers søster, der fandt sin bror i en røgsky og med sort sod i hele ansigtet, da den elektriske cigaret af uforklarlige årsager eksploderede i ansigtet på ham.

- Han var dækket helt til af noget sort stads, hvilket lignede sod. Han kastede op og havde fråde om munden, siger Alissa Stefanacci og fortsætter:

Læs også: Mor er rasende over, at skolen konfiskerede 14-årig søns e-cigaret

- Han er en god dreng. Han havde ikke fortjent det.

Det lokale brandvæsen er i samarbejde med myndighederne ved at finde ud af, om lithiumbatteriet inde i e-cigaretten er årsag til ulykken.

Samtidig advarer Alissa Stefanacci om de batteridrevne smøger.

-  Jeg håber, folk læser dette og tænker sig om to gange, før de går ud og bruger deres surt optjente penge på noget, der virkelig kan ændre deres liv for evigt, siger Alissa Stefanacci.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip