Eagles of Death Metals læderjakke reddede ung mand i Paris-massakre

Nye, makabre detaljer om forrige fredags massakrer i Paris bliver ved at dukke op fra de personer, der var så heldige at slippe levende fra angrebene.

Det værste blodbad fandt sted på spillestedet Le Bataclan, hvor næsten 1500 mennesker var mødt op til en koncert med det amerikanske rockband Eagles of Death Metal.

Musikerne slap væk, men nu fortæller bandets forsanger, Jesse Hughes, at mange andre, som forsøgte at skjule sig i bandets omklædningsrum på spillestedet, blev opdaget af attentatmændene.

- Adskillige folk gemte sig i vores omklædningsrum. Det lykkedes drabsmændene at komme ind, og de dræbte hver og en af dem - med undtagelse af en ung mand, som skjulte sig under min læderjakke, siger Hughes i et interview med nyhedskanalen Vice.

Det er ifølge nyhedsbureauet Reuters første gang, at en af gruppens medlemmer taler om skyderiet på det parisiske spillested.

Ud af de i alt 130 dræbte under de mange angreb rundt omkring i den franske hovedstad befandt de 89 sig på koncertstedet.

- Folk lod som om de var døde, og de var forfærdeligt bange, siger Hughes med skælvende stemme i et lyduddrag af interviewet, som Vice har frigivet.

Blandt de dræbte var fire personer, som var tilknyttet rockbandet.

Eagles of Death Metal var i gang med at spille, da attentatmændene begyndte at skyde omkring sig med automatvåben.

/ritzau/

Dagens Gossip